- Autor: babca53
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hřiby | 300 |
Vejce celá průměr | 150 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 2 |
Cibule | 60 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, kmín, majoránka, česnek.
Energetická hodnota celkem: 1403 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 468 kJ
Bílkoviny (g): 8.7, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 6.7, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Hřiby dušené na cibulce, přidaná vejce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.